Qui som

Crobiser

Més de 25 anys d’experiència en el sector

CROBISER és una empresa líder en la construcció i rehabilitació de xarxes de clavegueram públiques i privades. El nostre valor afegit i diferenciador, es basa en els materials d’alta qualitat, així com en el coneixement de la complexitat en aquest tipus d’obres i, que les mateixes, s’executen al 100% amb personal propi, controlant en tot moment el procés productiu.

El poder posicionar-nos com a referent de coneixement i experiència en aquest sector tan definit, ens ha fet diferents. Una peça clau dels nostres principis, definida en els nostres objectius, és la missió de la nostra empresa. Aquesta es basa en definir quins són els seus valors, creences i filosofia, amb l’objectiu establir en el mercat una identitat i personalitat pròpies.

Nostra Missió

Les nostres creences en una empresa oberta a un entorn dinàmic, fan necessària una aposta en generar valor en tots els elements que intervenen en la mateixa:

  • Un personal qualificat, motivat i amb un objectiu comú és el principal factor de generació de valor en els serveis de CROBISER.
  • Conèixer al client i cobrir les seves necessitats dinàmiques és la millor manera d’adaptar-se a ell amb un servei personalitzat a llarg termini.
  • Un comerç just i ètic amb els col·laboradors comercials són una part important en la cadena de valor.
  • El respecte per la competència estableix els principis bàsics d’una empresa.
  • El respecte pel medi ambient és una aposta obligatòria i necessària.

El Nostre equip:

Tot i les fluctuacions inevitables en la contractació d’obres, CROBISER té en el seu haver una plantilla estable de professionals. La importància de mantenir aquesta plantilla, rau en poder disposar d’un personal compromès amb els nostres valors empresarials, altament qualificat en el sector de les xarxes de clavegueram i amb una dilatada experiència en l’execució d’aquest tipus d’obres. D’aquesta manera, desenvolupen les seves funcions amb un potencial afegit, resultat del qual, les nostres obres i coneixements són referents del mercat.

Conscients de la importància en la formació del nostre personal, tant pel que fa a la seva seguretat com en noves tecnologies i processos segons les tendències del mercat, CROBISER imparteix periòdicament cursos específics vinculats a la nostra activitat. És per això que comptem amb la col·laboració d’entitats amb el màxim prestigi en aquest àmbit, fet que comporta una constant inversió en formació per adaptar al nostre entorn, així com un estricte compliment en la normativa vigent. D’aquesta manera, administrem els nostres recursos humans en el marc d’un procés de millora contínua, obtenint una major prevenció de riscos i eficiència en el treball.