Amb més de 25 anys d’experiència en el sector, CROBISER és una empresa líder en la construcció i rehabilitació de xarxes de clavegueram públiques i privades.

El nostre valor afegit i diferenciador, es basa en els materials d’alta qualitat, així com en el coneixement de la complexitat en aquest tipus d’obres i, que les mateixes, s’executen al 100% amb personal propi, controlant en tot moment el procés productiu.

El poder posicionar-nos com a referent de coneixement i experiència en aquest sector tan definit, ens ha fet diferents.

Les nostres creences en una empresa oberta a un entorn dinàmic, fan necessària una aposta en generar valor en tots els elements que intervenen en la mateixa:

  • Un personal qualificat, motivat i amb un objectiu comú és el principal factor de generació de valor en els serveis de CROBISER.
  • Conèixer al client i cobrir les seves necessitats dinàmiques és la millor manera d’adaptar-se a ell amb un servei personalitzat a llarg termini.
  • Un comerç just i ètic amb els col·laboradors comercials són una part important en la cadena de valor.
  • El respecte per la competència estableix els principis bàsics d’una empresa.
  • El respecte pel medi ambient és una aposta obligatòria i necessària.

Tot i les fluctuacions inevitables en la contractació d’obres, CROBISER té en el seu haver una plantilla estable de professionals.

La importància de mantenir aquesta plantilla, rau en poder disposar d’un personal compromès amb els nostres valors empresarials, altament qualificat en el sector de les xarxes de clavegueram i amb una dilatada experiència en l’execució d’aquest tipus d’obres.

D’aquesta manera, desenvolupen les seves funcions amb un potencial afegit, resultat del qual, les nostres obres i coneixements són referents del mercat.

Els nostres Serveis

Tots els nostres treballs s’executen el 100% amb personal propi a causa de l’alta qualificació que requereixen els treballs a realitzar.

Construcció i reparació de claveguerons

Xarxes de clavegueram

Canonada i accessoris de Gres Vitrificat